Mondzorg Molenbeecke Montfort

Dank jullie wel // Beste Tandartspraktijk van Limburg 2020

Afgelopen december werd Mondzorg Molenbeecke Montfort genomineerd als één van de acht beste tandartspraktijken van Nederland. Een bericht was ons erg blij maakte. Na een leuk bezoek van de jury aan onze praktijk mochten we ons nét niet tot de allerlaatste drie rekenen maar werden we wel benoemd tot beste mondzorgpraktijk van Limburg 2020. En dat is iets waar we heel blij mee zijn.

Graag willen wij onze patiënten bedanken voor het jarenlange vertrouwen in onze zorg. 

De jury:
‘Wat voelde de jury zich direct enorm welkom in jullie praktijk. Zowel de inrichting als het aanwezige personeel maakte indruk. Ook de manier waarop jullie je kernwaarden verwoorden gaf een goed gevoel. Kortom een praktijk waar vrijwel alles klopt! Wij denken dat het beste advies van onze kant voor jullie is om vooral zo door te gaan.’

 

×

Maak een afspraak

Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.

Coronavirus: heeft u een afspraak bij onze praktijk?

In verband met het coronavirus hebben wij in het kader van het advies van de KNMT besloten om per 16 maart alleen geopend te zijn voor urgente behandelingen en spoedklachten. Heeft u reeds een afspraak bij ons ingepland staan, dan wordt u hier telefonisch of per e-mail over geïnformeerd. 

Op dit moment weten wij nog niet voor welke duur wij genoodzaakt zijn om deze maatregel te nemen. 

Wij zijn alleen telefonisch bereikbaar voor spoedklachten tijdens onze reguliere openingstijden.  De spoedbehandelingen vinden plaats op onze locatie te Echt en Leudal.

Wij maken op onze website (www.molenbeecke.nl) kenbaar wanneer u weer terecht kunt voor het maken van een afspraak.

We vragen u vriendelijk doch dringend niet naar de praktijk of het laboratorium te komen en telefonisch met ons te overleggen, indien één van de volgende situaties van toepassing is:

u bent zelf COVID-19 patiënt;

u bent huisgenoot van een bewezen COVID-19 patiënt;

u heeft klachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts;

u bent de afgelopen 14 dagen in een regio in Nederland of land met wijdverspreid voorkomen van Corona geweest.

! In geval van trauma, acute tandpijn of nabloeding wordt u, bij afwezigheid van symptomen van het coronavirus, in onze eigen praktijk geholpen. Mochten er wel symptomen van het coronavirus aanwezig zijn en heeft u tandheelkundige hulp nodig, neem dan telefonisch contact met ons op en kom niet naar de praktijk. Wij kunnen dan voor u een afspraak in het ziekenhuis maken; hier worden de juiste maatregelen genomen om u te helpen.!

          Laten we samen doen wat nodig is; zorg goed voor elkaar.