Mondzorg Molenbeecke Montfort

Dank jullie wel // Beste Tandartspraktijk van Limburg 2020

Afgelopen december werd Mondzorg Molenbeecke Montfort genomineerd als één van de acht beste tandartspraktijken van Nederland. Een bericht was ons erg blij maakte. Na een leuk bezoek van de jury aan onze praktijk mochten we ons nét niet tot de allerlaatste drie rekenen maar werden we wel benoemd tot beste mondzorgpraktijk van Limburg 2020. En dat is iets waar we heel blij mee zijn.

Graag willen wij onze patiënten bedanken voor het jarenlange vertrouwen in onze zorg. 

De jury:
‘Wat voelde de jury zich direct enorm welkom in jullie praktijk. Zowel de inrichting als het aanwezige personeel maakte indruk. Ook de manier waarop jullie je kernwaarden verwoorden gaf een goed gevoel. Kortom een praktijk waar vrijwel alles klopt! Wij denken dat het beste advies van onze kant voor jullie is om vooral zo door te gaan.’

 

×

Maak een afspraak

    Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.