Bent u op zoek naar een gebitsprothese of klikprothese op maat, of wilt u uw huidige prothese laten repareren? Wij helpen u graag verder.

 

Het aanmeten van een gebitsprothese

Wilt u een gebitsprothese laten aanmeten? Dat kan bij onze klinische prothese tandtechnici. Wij verwelkomen u graag in onze praktijk om te horen wat uw persoonlijke wensen zijn. Vervolgens geven wij u een vakkundig advies. We hebben optimaal aandacht voor zowel esthetiek, functionaliteit als fonetiek (spraak). Zo maken wij van iedere gebitsprothese een persoonlijk kunstwerk.

 

Gespecialiseerd in klikprotheses

We hebben 25 jaar ervaring met klikprotheses. Vanaf het prille begin waren we betrokken bij de ontwikkeling van deze techniek. Dat heeft ertoe geleid dat onze werkmethode zo verfijnt is, dat wij nu in staat zijn om een zeer hoogwaardig kwalitatief product te kunnen afleveren. Dankzij de CAD/CAM technologie. Dit alles wordt in ons eigen laboratorium vervaardigd.

U kunt bij ons ook terecht voor reparaties aan uw prothese. U kunt ons bellen voor het maken van een afspraak. Indien gewenst en afhankelijk van de aard van de reparatie is het klaar terwijl u wacht.

Kortom: u kunt rekenen op de persoonlijke aandacht van ons team. Wij vinden dat onze patiënten daar recht op hebben. We hopen dan ook dat u het bezoek aan ons beschouwt als een prettige ervaring.

×

Maak een afspraak

    Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.