Onze behandelingen
De missie van Mondzorg Molenbeecke is helder. We willen een tandartsbezoek zo aangenaam mogelijk maken. Voor zowel kinderen als volwassenen.

Tandartsbezoek voor een stralende lach
Met een regelmatig bezoek aan de tandarts behoudt u een stralende lach. Dat doen we met goede mondzorg, door kennis en techniek, maar bovenal door rustig, vriendelijk en behulpzaam te zijn naar onze cliënten.

Aandacht voor individu en gezin
We hebben aandacht voor het individu, maar ook voor het hele gezin. Voor volwassenen, en voor kinderen. Als ouder vindt u het belangrijk dat de tandarts goed voor uw kind zorgt. Wij begeleiden uw kind bij de ontwikkeling van een gezond gebit en stellen uw kind gerust. We maken een praatje en geven een compliment over het goede poetsen. Kleine dingen die een tandartsbezoek voor een kind fijner maken.  Altijd de beste zorg, in een ongedwongen sfeer, daar staan we voor.

Verzuim afspraak
Als u een afspraak geruime tijd geleden heeft gemaakt, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u alsnog verhinderd bent. In dat geval kunt u de afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Het komt echter steeds vaker voor dat gemaakte afspraken niet nagekomen worden zonder berichtgeving, waardoor er niet meer invulbare gaten in de planning ontstaan. Hierdoor zijn wij genoodzaakt u een factuur te sturen als u een gemaakte afspraak niet tijdig annuleert. Afhankelijk van de voor u gereserveerde tijd zullen wij kosten in rekening brengen.

Molenbeecke Mondzorg bied de volgende behandelingen aan:

×

Maak een afspraak

    Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.