Wie zijn wij

Een echt familiebedrijf, dat meer dan 35 jaar geleden ontstaan is met een behandelkamer aan huis. Vijf jaar later werd de praktijk in Montfort geopend. Jo en Netta delen beiden hun passie voor (mond)zorg en inmiddels zijn ook Noël en Laury, zoon en dochter van hen in het bedrijf werkzaam. 

Inmiddels bestaat Mondzorggroep Molenbeecke uit meerdere mondzorgpraktijken met nog steeds de op maat gemaakte en persoonlijke zorg die u van ons gewend bent. Iedere praktijk is volledig afgestemd op de hedendaagse vraag naar tandheelkundige zorg. Dat betekent dat u in onze praktijken terecht kunt voor alles op het gebied van mondzorg. Voor de reguliere en regelmatige tandzorg, mondhygiëne, kindertandheelkunde, maar ook voor orthodontie, implantaten en cosmetische behandelingen.
 

Zorg met een glimlach

Kwaliteit is de pijler waarop Mondzorg Molenbeecke is gebouwd. Zowel op tandheelkundig als op sociaal gebied. Onze praktijken bundelen hun kennis en techniek, met als resultaat dat we u de beste mondzorg kunnen bieden. Zorg met een glimlach, om alles voor u zo prettig en vertrouwd mogelijk te maken.

Ons team bestaat uit een mix van jonge, enthousiaste medewerkers en ervaren oudere collega’s. Tussen de praktijken onderling is veel overleg, waardoor we optimaal gebruikmaken van elkaars specialismen. We staan onvoorwaardelijk achter de filosofie dat kwaliteit boven kwantiteit staat.

 

Tandtechnisch laboratorium in Echt

Mondzorg Molenbeecke Echt tandprothetiek is ons eigen allround tandtechnisch laboratorium. Hier produceren we kronen, bruggen en klikprothesen in eigen beheer. Daarbij passen we ook de nieuwste techniek toe: de CAD/CAM technologie. Een techniek die garant staat voor hoge kwaliteit. U kunt hier ook gebitsprothesen laten aanmeten, al dan niet op implantaten (klikprothesen). Onze klinisch prothese specialisten staan altijd voor u klaar.

 

×

Maak een afspraak

    Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.