Tandtechniek is mensenwerk. Ons team is opgebouwd uit enerzijds goed opgeleide en gespecialiseerde tandtechnici en anderzijds klinische prothese technici. Samen zorgen we keer op keer voor een perfect eindresultaat voor onze patiënten: een nieuw fris gebit dat in harmonie is met het gezicht.

 

Harmonie tussen gebit en gezicht

Esthetische tandheelkunde is het vakgebied waarbij de tandarts zich bezighoudt met het verfraaien van het gebit van de patiënt. Het is een specialisme op zich. Onze visie daarbij is dat een gebit in harmonie moet zijn met het gezicht. Iedere aanvulling die wij maken, moet die harmonie versterken of herstellen. Alleen dan is uw kroon, brug of gebitsprothese in esthetisch opzicht geslaagd. Onze gespecialiseerde tandtechnici doen er alles aan om dit te bereiken. Uw gebit zal levensecht ogen.

 

Een perfect eindresultaat

Naast esthetiek zijn functionaliteit en fonetiek heel belangrijk. Het zijn pijlers voor het behalen van een perfect eindresultaat. Het betekent dat we continu aandacht houden voor de stand en de vorm van uw gebit. Die bepalen bijvoorbeeld of u goed kunt kauwen, hoe u articuleert en of u gemakkelijk uit uw woorden komt.

 

CAD/CAM technologie

Bij het maken van kronen , bruggen en klikprotheses maken wij gebruik van de nieuwste techniek: de CAD/CAM technologie. Het design vindt volledig plaats op het beeldscherm, waarna een computergestuurde freesmachine uw perfecte kroon of brug maakt. Tevens maken wij gebruik van een 3-D print techniek. Onze kronen en bruggen zijn volledig van porselein en hebben een betere pasvorm. Wij maken ook kronen, bruggen en gebitsprothesen op implantaten.

×

Maak een afspraak

    Vul hieronder uw naam en telefoonnummer in en we bellen u binnen 24 uur terug.